kretterbealogo 2

Kérdésed van? E-mail: stilusmuhely@kretterbea.hu

STÍLUS-SZEMÉLYISÉG TESZT

a 100% önazonosságért
csali oldalra 1
Az emberi pszichológiának számtalan modellje létezik. Ennek a stílustípus-modellnek az alapja a Jung munkássága által kidolgozott  Myers és Briggs típus indikátor, az egyik legismertebb, találkozhattál már vele például, ha voltál nagy cég állásinterjúján. Jill Chivers, Imogen Lamport és Dr. Jane Kise – több mint 60 éves tapasztalatot dolgoztak fel a pszichológiai típusok és/vagy stílusok használatában, hogy segítsenek a nőknek életük javításában, a külsejük, az öltözködésük, megjelenésük által. A 16 stílustípusról itt találsz összehasonlítható leírásokat.
 
Mit tanulsz meg magadról, ha ezt megcsinálod?
Hogy van egy irtó izgalmas önismereti összefüggés önmagad, a személyiséged valamint az öltözködésed, a ruháid között. Megismered a személyes stíluskirakósodnak egyik kulcselemét, a veled született stílusesszenciádat azt, hogy ki vagy valójában, és hogyan járhatod be a stílusutad a magad módján, teljes könnyedséggel. 
stíluskarakter önbizalom énidő

STÍLUSKONZULTÁCIÓ 1/1

Útmutató a személyes stílusod felfedezéséhez

90 perces online vagy személyes (Baján) tréning Kretter Bea személyreszabott gardróbtervezővel.

Ha szeretnéd végre jól érezni magad a bőrödben. Az önbizalom és a magabiztosság számodra is elérhető, de ha fogalmad sincs, mi a módszer, akkor ez a szolgáltatás neked szól.

2 órás intenzív coaching Beck Laura grafomentorral

Önértelmezés, önmagad és reakcióid megértése. Válasz arra, hogy miért gondolkodsz úgy, ahogy nem jó neked. Válasz arra, hogyan lehetsz önmagad legjobb változata. Nyugalmat és felismeréseket kapsz a múltadból, és ezáltal eszközöket a jelenedhez, a könnyedebb és eredményesebb mindennapokért, egy teljesen egyedi metódussal, eszközrendszerrel vezetve a folyamatot. 

Ismerd meg Laurát

3 órás színtanácsadás Nagy Izabella stílustanácsadóval

A külső jegyeid, a szemed, hajad, bőröd színének alapján megismered azokat a színeket, melyek támogatnak téged, jól állnak neked, melyektől frissnek és önazononak érzed magad. Tudtad, hogy léteznek olyan színek, melyektől fiatalabbnak, élettelinek és élénkebbnek néz ki az arcod? És léteznek olyanok, melyektől szürke, sápadt vagy sárgás árnyalatúvá válik, sőt kiemeli a táskákat a szemed alatt és sokkal fáradtabbnak tűnsz tőle. Ha nem ismered a támogató színeidet, akkor ez a workshop neked szól!

Részletek

3 órás testalkatelemzés Nagy Izabella stílustanácsadóval

Sokszor állsz idegesen a tükör előtt, miután már a sokadik ruhát próbálod fel, és nem érted mi nem stimmel? Testalkatod arányainak teljes elemzésével tudni fogod mely ruhadarbokat kerüld, és melyek azok a szabásvonalak, fazonok, melyek eltakarják a testrészeket, amiket nem szeretsz, és kiemelik azokat, amik a legszebbek rajtad.

Részletek

2 órás tréning Kretter Bea személyreszabott gardróbtervezővel

Útmutató a személyes stílusod felfedezéséhez, ha szeretnéd végre jól érezni magad a bőrödben. Az önbizalom és a magabiztosság számodra is elérhető.

Read More

Column Service Title

Column service content area

Read More

Column Service Title

Column service content area

Read More