0
You have 0 items in your cart

TELJES STÍLUSDETOX

önismeret és stílus detox
PRO CSOMAG

Önismeret és stílus mentoring

1/1 teljes stílusdetox, ahol több napon keresztül csak veled foglalkozunk.

stilusdetox

 

Hatunk a belsődre, az önismereti szintlépés garantált. Megismered a támogató színeidet és megtanulod szeretni a tested olyannak, amilyen most.

Megfogalmazzuk külső stílusjegyeid, divatszemélyiséged, és segítünk úgy felépíteni a ruhatárad, hogy soha többet ne kelljen késned emiatt bárhonnan. Teljes átalakulást biztosítunk a külsőd és belsőd tekintetében.

A csomag tartalma
2 órás intenzív coaching Beck Laura grafomentorral

Önértelmezés, önmagad és reakcióid megértése. Válasz arra, hogy miért gondolkodsz úgy, ahogy nem jó neked. Válasz arra, hogyan lehetsz önmagad legjobb változata. Nyugalmat és felismeréseket kapsz a múltadból, és ezáltal eszközöket a jelenedhez, a könnyedebb és eredményesebb mindennapokért, egy teljesen egyedi metódussal, eszközrendszerrel vezetve a folyamatot.

 

ISMERD MEG LAURÁT

3 órás színtanácsadás Nagy Izabella stílustanácsadóval

A külső jegyeid, a szemed, hajad, bőröd színének alapján megismered azokat a színeket, melyek támogatnak téged, jól állnak neked, melyektől frissnek és önazononak érzed magad. Tudtad, hogy léteznek olyan színek, melyektől fiatalabbnak, élettelinek és élénkebbnek néz ki az arcod? És léteznek olyanok, melyektől szürke, sápadt vagy sárgás árnyalatúvá válik, sőt kiemeli a táskákat a szemed alatt és sokkal fáradtabbnak tűnsz tőle. Ha nem ismered a támogató színeidet, akkor ez a workshop neked szól!

 

RÉSZLETEK

3 órás testalkatelemzés Nagy Izabella stílustanácsadóval

Sokszor állsz idegesen a tükör előtt, miután már a sokadik ruhát próbálod fel, és nem érted mi nem stimmel? Testalkatod arányainak teljes elemzésével tudni fogod mely ruhadarbokat kerüld, és melyek azok a szabásvonalak, fazonok, melyek eltakarják a testrészeket, amiket nem szeretsz, és kiemelik azokat, amik a legszebbek rajtad.

 

RÉSZLETEK

2 órás tréning Kretter Bea személyreszabott gardróbtervezővel

Útmutató a személyes stílusod felfedezéséhez, ha szeretnéd végre jól érezni magad a bőrödben. Az önbizalom és a magabiztosság számodra is elérhető. Önértelmezés, külső és belső stílusjegyek felmérése, gardróbismeretek, minden ami te vagy és a stíluskommunikációd.

 

RÉSZLETEK

TÖRZSVÁSÁRLÓI STÁTUSZ

Melynek birtokában exkluzív tartalmakhoz, kedvezményekhez és meghívókhoz juthatsz. Workshopok, divatbemutatók, private sale, swap party, nyílt napokra és még sok más eseményre.

 

CSATLAKOZZ A ZÁRT KÖZÖSSÉGÜNKHÖZ IS!

Mit kapsz még?

egy vastag munkafüzetet

ruhatár ellenőrző táblázatot

pontos leírást a stíluskaraktered jellegzetességeiről és ruhadarabajairól

stílusrecepted kártyáját

 

Szólj a barátnődnek is. Gyertek együtt! 😉 

Ár

95 000 Ft

Kérdésem van:

+3620 257 5085

stilusmuhely@kretterbea.hu