kretterbealogo 2

Kérdésed van? E-mail: stilusmuhely@kretterbea.hu

 AZ ÖNAZONOS ÖLTÖZKÖDÉS 

 ELSŐ SZÁMÚ TITKA 

ingyenes előadás tudatos nőknek

 2022. március 23., 18:00-19:00 

Az új webináromban elárulom neked azt a módszert, amivel nagyot dobhatsz az öltözködéseden, a stíluskommunikációdon, egy erős lépéssel közelebb leszel az önazonos öltözködéshez, és ahhoz, hogy kívülről befele is támogasd magad abban, hogy könnyed, nőiesebb, célorientáltabb legyél. 

Jelentkezz március 23.-ra, a teljesen INGYENES, az új önismereti szintlépéseddel felvértező webinárra, és tudd meg, hogyan építsd bele az életedbe a színeket, ruhákon és akár lakberendezésen keresztül úgy, hogy az téged szolgáljon és támogasson.

 

Miről lesz szó ezen a webináron?

  • Megismered a stílusos és önazonos öltözködés egyik legfontosabb elemét, és hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy végre elinduljon a változás, még akkor is, ha most kilátástalannak tűnik.
  • Megtudod, hogy melyek azok a dolgok, amik téged visszatartanak attól, hogy úgy öltözködj, hogy az téged emeljen: ha azt hiszed, hogy csak sok pénzzel lehet jól öltözködni, tévedsz, mert...a webináron elmonom.
  • Felismered, hogyan tudod az önismeretedet használni a rendszered felépítésében: stíluskommunikációdat milyen irányba tereld, hogy az 100% önazonos legyen, és úgy kommunikáljon a környezetednek, ahogy te szeretnéd.

+ KÉRDEZÉSI LEHETŐSÉG AZ ELŐADÁS UTÁN!

Ha az előadás után még maradt kérdésed, nem tudod, hogy neked való-e az okosruhatár, lesz lehetőséged rá, hogy kérdezz tőlem, mindenben segítek.

Miért bízhatsz meg bennem?

Ami a legfontosabb: nem a semmiből találgatok.

Én magam is végigmentem azon az úton, ami tele volt rengeteg tanulással és felismeréssel. 
megjelenesek 1

→ 2008 óta írok a divatról és az öltözködésről

→ 2011-ben a TV2 Divatkreátor c. műsorába terveztem ruhát Orosz Barbinak, Trokán Nórának és Görög Zitának

→ 2014-ben megnyertem egy Hong-Kong-i divattervező versenyt, még ebben az évben megalapítottam saját ruhamárkámat a Beango-t

→ 2017-ben jelölt a Glamour Hungary az Év divattervezője címre

→ 2021-től már nem csak ruhákat tervezek, hanem stíluskommunikátorként segítem ügyfeleimet felismerni a személyes stílusukat az önismeretük által, azt a szupererőt, ami az egyéniségünkben lakozik.

 

megjelenesek 2

↓ ITT KELL LEFOGLALNOD A HELYED! ↓