workshop

Színtanácsadás

workshop

Színtanácsadás

Tudtad, hogy léteznek olyan színek, melyektől fiatalabbnak, ragyogóbbnak, selymesebbnek, élettelinek és élénkebbnek néz ki az arcod? És léteznek olyanok, melyektől szürke, sápadt vagy sárgás árnyalatúvá válik, sőt kiemeli a táskákat a szemed alatt és sokkal fáradtabbnak tűnsz tőle.
 
Ha nem ismered a támogató színeidet, akkor ez a workshop neked szól!
 
Nagy Izabella stílustanácsadó, a Johannes Itten svájci festő és művészpedagógus féle évszakelmélet alapján, színkendők segítségével állapítja meg, hogy melyik évszaktípus vagy a 12 típus közül.
 
Mi mindent sajátítasz el a workshop végéig?
– 120 színes kendő segítségével megismered a saját színpalettád, kapsz egy színkártyát, melynek segítségével könnyedén tudsz ruhát vásárolni, frizurát készíttetni, sminkelni.
– a bőrelemzés során megtanulod a bőrtípusodnak megfelelő bőrápolást. Mindehhez részletes és érthető segítséget kapsz.
– megismered sminkszíneidet, és helyben meg is tudod vásárolni a tökéletes rúzst, alapozót stb.
 
Mit kapsz még?
– személyreszabott stílustanácsok
– önbizalomdopping
– segítség a külső-belső harmónia megteremtéséhez
 
“A stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt: kik vagyunk, mi áll jól nekünk, és hová tartunk. Ezt az egyensúlyt tükrözze az öltözködésünk.” Giorgio Armani
 
Jelentkezés: stilusmuhely@kretterbea.hu
Köv. időpontokkeresd facebookon
Létszámmax. 3 fő
HelyszínZombor utca 1.
Részvételi díj19 500 Ft

Ők már voltak nálunk

Színtanàcsadáson vettem ma részt, megdöbbentő volt látni , ahogy egy-egy szín életre kelt vagy éppen lehúz. Minden nőnek részt kellene vennie egy ilyen elemzésen. Köszönöm!

portre zsani
Zsanett

Minden apró részletet meglátott, majd mindent egy egésszé összegyúrva érthetően, azonnal használhatóan kaptam tőle kézhez amire szükségem volt. Tudása és az emberekhez való hozzáállása elvarázsolt. Szívből ajánlom mindenkinek! Neki köszönhetően ismerem már azokat a színeket, amik a legelőnyösebbek nekem.

portre Laura
Laura

kaptam egy színpalettát, amivel járom a ruhaboltokat, és olyan színeket veszek le a polcról, amikre eddig gondolni se mertem. És kiderúl, hogy jó. Teljesen új perspektívák nyílnak meg előttem. Nagyon jó buli!

portre aniko
Anikó
Önismereti, stílus és kreatív workshopok

Ilyen a hangulat nálunk

Milyen témák érdekelnek még?