0
You have 0 items in your cart

STÍLUSKONZULTÁCIÓ 1/1

stíluskarakter önbizalom énidő
stiluskonzultacio

STÍLUSKONZULTÁCIÓ 1/1

Útmutató a személyes stílusod felfedezéséhez

90 perces online vagy személyes (Baján) tréning Kretter Bea személyreszabott gardróbtervezővel.

Ha szeretnéd végre jól érezni magad a bőrödben. Az önbizalom és a magabiztosság számodra is elérhető, de ha fogalmad sincs, mi a módszer, akkor ez a konzultáció neked szól.

Öltözz az igazi önmagadnak

Akik velem dolgoztak felismerték, hogy az öltözködés egy eszköz, mely hozzásegít, hogy megmutassuk kik vagyunk valójában. Stílusunk tudatos építésével, a személyiségünk összetettségét fejezzük ki, melynek része a szellemiség, szeszély, attitűd, kreativitás, függ a vágyainktól, az aktuális hangulatunktól és életszakaszunktól. A ruha valódi vizuális benyomást kelt, egy emlékezetes azonosító jel egy olyan világban,  amely egyébként elriasztja az identitást.

Ki vagy te? Milyen életet élsz?

Az életed alapterületeinek felmérése. Életszakasz és életstílus átbeszélése. Milyen életet kell kiszolgáljon a ruhatárad és milyen személyiséget kell, hogy támogasson a stílusod?

Önértelmezés, lépések az egészséges működésedhez, belső jegyeid alapján

Rendben vagy önmagaddal? Önbizalomhiány jellemez? Hogyan lehetsz magabiztosabb, önazonosabb, igazi nő?

A külső stílusjegyek elemzése

Alkatod és külsőd felmérése, annak érdekében, hogy kiderítsük, milyen színek, sziluettek, szabásvonalak és fazonok emelik a megjelenésed. Melyek azok, melyektől frissnek és csinosnak érzed magad.

Stíluskaraktered megismerése

Mi a stílusképed? Mit akarsz kommunikálni a megjelenéseddel? Melyek azok a stílusjegyek, melyek legjobban illenek hozzád?

Stílusrecepted megalkotása

Ismerd meg a saját, személyes stílusrecepted, amit mint útmutatót vihetsz magaddal a vásárlásoknál. Egy óriási mankó ahhoz, hogy soha többet ne vásárolj impulzusból.

Gardróbismeretek és ruhatárrendezés, mint az életedben lévő problémák rendezése

Újjászületik a ruhatárad, újjászületsz te is! Építsd újjá, építsd fel az új, tudatos éned gardróbját. Mutatom, hogyan!

Zárt csoport tagság

Része lehetsz egy inspiráló és motiváló, stílusos zárt közösségnek. Végigkísérünk téged a belső és külső magabiztossághoz vezető úton, szakmai alátámasztással, a stíluskommunikáció eszközeivel.

Törzsvásárlói státusz

Melynek birtokában exkluzív tartalmakhoz, kedvezményekhez és meghívókhoz juthatsz. Workshopok, divatbemutatók, private sale, swap party, nyílt napokra és még sok más eseményre.

Mit kapsz még?

munkafüzetet

ruhatár ellenőrző táblázatot

pontos leírást a stíluskaraktered jellegzetességeiről és ruhadarbajairól

stílusrecepted kártyáját

Ár

15 000 Ft

Kérdésem van:

+3620 257 5085

stilusmuhely@kretterbea.hu