fbpx
0
You have 0 items in your cart

Szín-, és stíluselemzés

19 500 Ft

Egy színtanácsadáson, pár óra alatt egy életre szóló készséget sajátíthatsz el, ami után már nem ugyanaz lesz a nézőpontod a teljes önmagadról, és az öltözködésedről. De ha jól belegondolok, bármiről, ami a színekkel kapcsolatos: az otthonod berendezéséről, a függöny kiválasztásáról, a szülinapi torta kiválasztásáról. Továbbá:

  • teljes megújulásban lesz részed kívül-belül
  • VÉGRE jól érezheted magad a bőrödben
  • kapsz egy színkártyát a színeiddel, ami szuper segítség vásárlásnál vagy varratásnál
  • a ruhatárad is megváltozik, sokkal variálhatóbb lesz
  • segít a kiegészítők kiválasztásában
  • a mintavilágod és stílusod megtalálásában
  • ki fogod tudni választani a tökéletes hajszínt
  • a tökéletes szemüvegkeretet
  • és a legharmónikusabb sminket

Segít abban, hogy te lehess AZ A NŐ, aki lennél szeretnél!

Tudtad, hogy léteznek olyan színek, melyektől fiatalabbnak, ragyogóbbnak, selymesebbnek, élettelinek és élénkebbnek néz ki az arcod? És léteznek olyanok, melyektől szürke, sápadt vagy sárgás árnyalatúvá válik, sőt kiemeli a táskákat a szemed alatt és sokkal fáradtabbnak tűnsz tőle.

Ha nem ismered a támogató színeidet, akkor ez a workshop neked szól!

Nagy Izabella stílustanácsadó, a Johannes Itten svájci festő és művészpedagógus féle évszakelmélet alapján, színkendők segítségével állapítja meg, hogy melyik évszaktípus vagy a 12 típus közül.

Mi mindent sajátítasz el a workshop végéig?
– 120 színes kendő segítségével megismered a saját színpalettád, kapsz egy színkártyát, melynek segítségével könnyedén tudsz ruhát vásárolni, frizurát készíttetni, sminkelni.
– a bőrelemzés során megtanulod a bőrtípusodnak megfelelő bőrápolást.

Mindehhez részletes és érthető segítséget kapsz.
– megismered sminkszíneidet, és helyben meg is tudod vásárolni a tökéletes rúzst, alapozót stb.

Mit kapsz még?
– személyreszabott stílustanácsok
– önbizalomdopping
– segítség a külső-belső harmónia megteremtéséhez

A stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt: kik vagyunk, mi áll jól nekünk, és hová tartunk. Ezt az egyensúlyt tükrözze az öltözködésünk.” Giorgio Armani

Figyelem! Létszám limit van!
Helyszín: Beango Stílusműhely
6500 Baja, Zombor utca 1/3

Itt olvashatsz még többet erről: https://www.amuhelymagazin.hu/2020/07/31/hogyan-oltozz-a-szintipusod-szerint/

Nagy Izabella stílustanácsadóról bővebben:
“Már gyermekkoromban érdekelt a színek és formák világa. Később minden, a témában létező könyvet befaltam, a művészettörténeti stílusoktól kezdve az öltözködési szokásokig. A barátaimnak nem volt túl nehéz dolga, ha meg akartak lepni egy ajándékkal….Egy szép fölső, vagy egy stílusról szóló könyv.
Sokáig „házi tanácsadóként” működtem, azaz kollegákat, barátokat öltöztettem fel. A kisfiam megszületése után fogalmazódott meg bennem az az igèny, hogy a tanácsadást lehetne szakmaként is űzni, ezért beiratkoztam a Kívül belül vonzó stílusiskolába, ahol kiváló eredménnyel végeztem.
Nőként úgy vélem, hogy mindenkinek eljön az a fordulópont az életében, amikor a belső önismereti munkát szeretné láttatni is a külvilággal. Megmutatni, ki is ő valójában.
Ennek az önismereti munkának a része a harmonikus, önazonos megjelenés. Gyakran ez a fordulópont valami sodró változással, esetleg krízissel párosul, mint például párkeresés, esküvő, gyermek születése, új munkalehetőségek keresése, nyugdíjba vonulás, vagy éppen egy komolyabb betegség késztet változtatásra. Mindegy, hogy mi indítja el a folyamatot, amennyiben képesek vagyunk magunkat újradefiniálni, győztesként jövünk ki a helyzetből. Ebben az önismereti munkában tudok segíteni: együtt kitaláljuk, milyen a számodra és az élethelyzetednek is megfelelő ideális megjelenés.
Hiszem és látom, hogy csodásan szépek vagyunk mi, emberek. A sokszínűség mögött azonban egy harmonikus rendszer is rejlik, ami segít az ideális megjelenés létrehozásában.”

“A stílus az egyetlen igazi luxus, amit mindenki megengedhet magának, ha van pénze, ha nincs; az elegancia pedig úgy érhető el, hogy elnémítjuk a lármás irányzatokat.”
Aurora Segura

3 készleten

Leírás
Vélemények (0)
Nem jó az időpont?
Nézd meg, mikor lesz a következő:

KATTINTS IDE!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.