gyerekruha

 GYEREKRUHA VARRÓ WORKSHOP  

gyerekruha landing

Készíts a gyereknek pihe-puha, kényelmes, 100% pamut duplagéz szettet fiús, lányos vagy uniszex verzióban, a Beango Stílusműhelyben Baján!

Nagyon puha bőrbarát anyagból fogjuk készíteni a ruhákat, mely az egyik legjobb kellék a babaruháknak. Vasalást nem igényel, könnyen szárad. Kialakításának köszönhetően vastag, erős anyag, de légáteresztő, így egy kellemes, jó komfortézetet keltő szettet tudsz készíteni a gyereknek. A pöttyös felső melé, magad választhatod ki személyreszabottan a nadrág színét. A munkához nem kell profi varrónak lenned, elég ha érzel magadban affinitást a kreatívkodásra, minden másra itt leszek, segítek. 

Ha van varrógéped, jó ha hozod, de ha nincs, akkor is tudsz jelentkezni, hiszen rendelkezésedre állnak, itt a Stílusműhelyben Singer Heavy Duty varrógépeink!

Nehézségi szint: kezdő

Helyszín: Beango Stílusműhely, Baja, Zombor utca 1/3.

Dátum: 2024. április 26. péntek, 16:30-18:00

Ár: 12 500 Ft/fő maximum látszám 6 fő

*Az ár tartalmaz minden alapanyagot (méteráru, rövidáru, kellékek használata).

Mit érdemes rólam tudni?

A BEANGO SZTORI

Kretter Bea vagyok divattervező, stíluskommunikátor, önismereti-mentor, lelkes önismeretfejlesztő. Hiszek a fenntarthatóságban, úgy az élet más területein is, mint az öltözködést illetően. Erdélyből származom, ahol „kicsi mamám” varrógépénél ülve gyerekként azt fogadtam meg, hogy nekem saját varrónőm lesz. Nos, lett is saját varrónőm, de a varrás iránti szenvedélyem nem hagyta, hogy ne üljek varrógép elé időnként, amikor valakinek egy új ötletet, egy álomruhát akarok megvalósítani. Persze azért azt sem úszom meg, hogy a család elszakadt, túl bő, túl hosszú ruháit vagy elromlott cipzárjait javítsam néha, vagy azt sem, hogy átalakítsak egy rég nem használt ruhát, hogy újra valaki szerethesse, de mégis az a legizgalmasabb számomra, ha továbbadhatom ezt a tudást.  
 
A varrás tanítása mellett, tematikus foglalkozásaim arra hivatottak, hogy együtt lelassuljunk kicsit az év végi hajrából, hogy észrevegyük az olyan kis csodákat, mint az alkotás flowja, és azt ezt körülölelő illatok, impulzusok, érzések. Gyere kreatívkodni! 
kicsi

Köszönjük támogatóinknak!

L6C1009
Tudtad, hogy a ruhaipar, a világ második legszennyezőbb iparága? Míg mi gyerekkorunkban 3-4 ruhadarabot vehettünk egy évben, addig a gyerekeink ma már minden bulira új ruhát vesznek. Te már tudod azt, hogy nem jelent gazdagságot az, hogy sok ruhát tudunk vásárolni. Valójában szegényebbek leszünk. Az egyetlen személy, aki gazdagabb lesz, az a fast fashion márka tulajdonosa, aki térdre kényszeríti a gyártóit azzal, hogy egyre lejjebb tolja az árakat. Azért vagy itt, mert értéket látsz a kreativitásban, mert szereted a környezetedet és, mert elkezdted megkérdőjelezni azt, hogy hol készülnek a ruháid, kiegészítőid, használati tárgyaid. Mert elkezdtél befelé figyelni, és megtanulni önmagad működését. És talán azért is, mert egyetértesz abban, hogy ezek a termékek, nem fogyasztási cikkek, hanem használati tárgyak, melyekre vigyázunk, hogy hosszú ideig szolgáljanak minket. Azért készült ez a csoport, hogy a Beango varró alapozón tanult tudást gyarapítsd, még többet tanulj, gyakorolj és fejlődj, hiszen jól varrni, csakis gyakorlással lehet.
Gyakorlásra fel!