2017-ben a GLAMOUR Magyarország jelölt az év divattervezője címre. Éppen párhetes várandós voltam. 

Egy olyan napon csörrent a hírt közlő telefon, amikor már a sok aggodalmon túl, hogy vajon lesz-e elegendő energiám az alkotásra, vajon a piac, hogy a ruhamárkám működése leáll egy kis időre, vajon jó anya leszek-e. Beletörődtem, hogy ez egy olyan időszak, amely megkövetel magának.

Életem legnehezebb időszaka volt ez, hiszen akkor már negyedik éve vittem a Beango-t, mellette pedig, 30 éves koromra megtapasztaltam mélységeket és magasságokat, hogy nőként mennyi minden változik, hányféle életszakaszban és területen kellene magabiztosan és jól teljesítenem. Feleségként rám hárul a párkapcsolatunk életben tartása, aztán a baba érkezésekor, az éjszakai félóránkénti ébredések mellett, anyaként kell megküzdenem a napi feladatok levezénylésével úgy, hogy közben a férjem, felém állított finom célzásaira is figyeljek, miszerint ideje lenne szép lassan visszanyerni a régi alakomat és félretenni a mackónadrágot. Helyette reggelente gyorsan kontyba szedem a hajam, magamra kapom a tegnapi ruháim és rohanok a vállalkozás ügyeit intézni, holott időnként szabadságra vágynék, törődésre, nyugalomra, ezzel együtt pedig felfrissülésre, megújulásra.

6L6C0737

Közelebb kerülni igazi önmagamhoz

Megállok egy kicsit, lelassítok és átgondolom, hogy ebben az életszakaszban mi változott, mivé váltam és miért nem érzem jól magam a bőrömben, időt szánok magamra.

Abban a pillanatban elkezdem bevonzani azokat az ügyfeleket, akikkel szeretek dolgozni, hiszen fontos nekik az, hogy megismerjék önmagukat, egyedit kapjanak, olyat ami nem köszön vissza az utcán, abban a világban, ami arról szól hogy mindenki ugyanazt veszi meg.

Most stíluskommunikátorként segítek neked felfedezni személyes stílusod, hogy 100% önazonosan kommunikálhass külsőddel, már akár szavak nélkül is.

Személyreszabott gardróbtervezőként pedig egyéniséghez illő ruhatárat készítek, a sikeresebb magánéleti és karrier érdekében. 

L6C0651
Stíluskommunikátorként

énidőt adok neked, mely során megkeressük az össszhangot a személyiséged és a ruhatárad között, hogy a megfelelő benyomást és hatást váltsd ki a környezetedből.

Mutasd, hogyan!

Mozgatórugóm
a kreatív gondolkodás

Minden megbízás számomra szerelemprojekt, úgy tudok részévé válni, mintha saját magamnak tervezném. Emiatt általában sikerül tökéletesen ráhangolódnom az igényekre. Mindig lesem a reakciókat és igyekszem maximálisan a közösség visszajelzéseire építeni.

Kreativitás100%
Lelkesedés100%
Tudásvágy100%
Lelkiismeretes munka100%

Már tudod, mire van szükséged?

DOLGOZZUNK EGYÜTT!