Színelemzés

 SZÍNELEMZÉS 

1

Ismerd meg milyen színekben tűnik az arcod fáradtnak, foltosnak, és mely színekben nézel ki frissnek, akár smink nélkül is! A Magyarországon is oly népszerű színelemzés már Baján is elérhető. 

Kretter Bea stíluskommunikátor

Johannes Itten művészpedagógus évszaktípus elméletének alkalmazásával ragyogóbbnak, könnyedebbnek és magabiztosabbnak fogod érezni magad.

A legtöbb nő ilyenkor csak még több ruhát, táskát és cipőt vásárol, egyre többet költ a szépségszalonokban, próbál eredményt találni a félmegoldásokban, de ez csak pillanatnyi boldogságot ad.

De végig gondoltad, hogy mi a problémának a gyökere? Az, hogy sehol nem tanítanak meg igazán önazonosnak lenni kívül-belül, – nem csoda, hogy a különböző felületes megoldások nem hoznak rá eredményt.
A végeredmény pedig az, hogy elvesztegeted a pénzt, az időt, és tovább tűröd a bizonytalanságot, a káosz uralta ruhatáradat, a félresikerült hajszíneket és frizurákat.

Mit érdemes rólam tudni?

A BEANGO SZTORI

Kretter Bea vagyok, divattervező, stíluskommunikátor, önismereti-mentor, lelkes önismeretfejlesztő. Erdélyből származom, ahol egész korán megtanultam: az egyediség a legjobb viselet, és ennek a kulcsa az önismeret. 
 

2005 óta foglalkozom divattal és ruhatervezéssel. 2017-ben a Glamour jelölt az év divattervezője címre. Előtte felvételt nyertem a TV2 Divatkreátor című tehetségkutató műsorába. Terveztem ruhát Görög Zitának, Falusi Mariannak, Orosz Barbarának és Trokán Nórának. 

Több, mint 10 évig saját márkás ruhákat készítettem, és értékesítettem egyszemélyes vállalkozóként, majd miután úgy döntöttem többet szeretnék az egyénnel foglalkozni, most énidőt adok a hozzám fordulóknak, mely során megkeressük az össszhangot a személyiség és a ruhatára között, hogy a megfelelő benyomást és hatást váltsa ki a környezetéből.

6L6C8303 négyzet
L6C8959 1

Hogyan találtam meg én az önazonos öltözködés kulcsát?

Ameddig nem ismertem önmagam, a személyes stílusomat, a hozzám illő ruhák színeit, nem magamnak öltöztem, hanem mindig valaki másnak.
 
Fogalmam sem volt, hogyan sminkeljem magam, milyen színű haj áll jól nekem. Nem tudtam összerakni a saját önazonos külsőmet, amivel a megfelelő üzenetet közvetítem a környezetemnek. Ebből gyakran adódtak problémáim. Szükségem volt egy mankóra, egy útmutatásra, amit meg is kaptam egy színelemzés során.
 
Most már tudatosan vásárolok, ezzel pénzt és időt spórolok, több időm van magammal és a családommal foglalkozni.
Több, mint 100 nőnek mutattuk meg eddig a saját szín-, és stíluskarakterét. Azóta – a visszajelzések alapján-, munkában és magánéletben is sikeresebbek, stíluskommunikációjuk önazonosabb.

Megdöbbentő volt látni , ahogy egy-egy szín életre kelt vagy éppen lehúz. Minden nőnek részt kellene vennie egy ilyen elemzésen.

Zsanett

Minden apró részletet meglátott, majd mindent egy egésszé összegyúrva érthetően, azonnal használhatóan kaptam tőle kézhez amire szükségem volt. Tudása és az emberekhez való hozzáállása elvarázsolt.

Laura

Kaptam egy színpalettát, amivel járom a ruhaboltokat, és olyan színeket veszek le a polcról, amikre eddig gondolni se mertem. És kiderúl, hogy jó. Teljesen új perspektívák nyílnak meg előttem. Nagyon jó buli!

Anikó

Itt megerősítést, bátorítást kaptam színek terén is és a hajam színe és formája terén is. Azóta több megjegyzést is kaptam, hogy mennyivel jobb így a hajam!

Linda
L6C8959 1

MOST RAJTAD A SOR! EZ EGY BEFEKTETÉS ÖNMAGADBA!

Mi mindent sajátítasz el az elemzés végére?
 • 120 színes kendő segítségével megismered a saját színpalettád
 • kapsz egy színpalettát, melynek segítségével könnyedén tudsz ruhát vásárolni, frizurát készíttetni, sminkelni
 • és rúzsszíneket is ajánlok neked
Mindehhez részletes és érthető segítséget kapsz.
 • megtanulod a reggeli 3 perces sminkelést, megismered a sminkszíneidet
 • az ideális hajszínt és frizurát
 • a számodra tökéletes szemüvegkeretet

Neked való a színelemzés, ha:

 • A szekrényedben lévő ruhákat már nem érzed magadénak, sőt lehet, hogy egyenes utálod őket
 • Vállalkozóként szeretnéd növelni az önazonos hitelességed
 • Új munkahely, vagy karrierváltás esetén szükséged van egy olyan új ruhatárra, ami segít elérni a céljaidat
 • Változtál, és szeretnéd, ha az új önmagadhoz igazodna külsőd és a ruháid is
 • Szeretnél fenntarthatóbb lenni, eleged van az implulzusból vásárolt ruhákból, amik nem is illenek hozzád
 • Szeretnél stílust váltani, és tudatosabban öltözni
szin 3
6L6C8240

Amiben segítségére voltam korábbi ügyfeleimnek:

 

 • „Hiába próbálom fel a ruhákat, idegen arc néz vissza rám a bolt tükrében.”
 • „Egy ideje nem találom a stílusom.”
 • „Sokat állok reggelente ötlettelenül a szekrény előtt.”
 • „Nagyon sok ruhám van, de mégis egyhangú az öltözködésem.”
 • „Gyakorlatilag úgy néz ki a gardróbom, mint egy turkáló – semmi nem megy semmihez.”
 • „Egyszerűen vágyok arra hogy nő kinézetem legyen.”
 • „Elkezdett változni a testem es szüksegem van újragondolni a ruhatáramat és a vásárlási szokásaimat.”
 • „Én kint kezdem. Addig megyek, míg a tükörben önmagammal nem találkozom.”
 • „…nagyon szeretném a melegítőnadrágos anyuka imidzset kicserélni egy magabiztos nőre.”
 • „Szeretnék kiragyogni a tömegből, meg a saját hétköznapjaimból.”
 

EGYÉNI SZÍNELEMZÉS 

 ALAP 

színelemzés 30 000 Ft

online színtípus magazin 5000 Ft

6 hónapos utánkövetés

*kereshetsz, ha pl. vásárlásnál, vagy ruhaválasztásnál elakadtál

35 000 Ft helyett

csak 30 000 Ft

 

CSOPORTOS SZÍNELEMZÉS

 LEGNÉPSZERŰBB 

színelemzés 30 000 Ft/fő

online színtípus magazin 5000 Ft/fő

maximum 3 fő

6 hónapos utánkövetés

*kereshetsz, ha pl. vásárlásnál, vagy ruhaválasztásnál elakadtál

35 000 Ft/fő helyett

csak 26 000 Ft/fő

 

SZEMÉLYRESZABOTTSÁG GARANCIA
ÉLMÉNY GARANCIA
IRIGY SZEMEK GARANCIA
ÚJRAKENDŐZÉS GARANCIA
Gyakran ismételt kérdések

Maradtak még kérdéseid?

Mi a menete az egésznek?

A színelemzés kb. 2 óra interintervallumú. Az első etapban egy bevezetőben megismered a színtanácsadás elméletét, megismered a történetét, egy átfogó tudást kapsz arról, hogy milyen színtípusok léteznek, és melyiknek, mik a jellegzetességei. Ezután színkendők segítségével állapítom meg, mely színek állnak jól, és melyek kevésbé. Az elemzés után kapsz egy színpalettát, amit telefonodra letöltve mankóként használhatsz ruha, smink, ékszervásárlásnál, de ezt a tudást és palettát akár az otthonod berendezéséhez is használhatod. Az elemzés utolsó etapja a sminktanácsadás, ahol megtanulod a hétköznapi sminkelés alapjait, megismered a tökéletes rúzst és alapozót, konkrét termékajánlatokkal.

Nem hiszek ebben.

Ez az elmélet nem hit kérdése. Mindenkinek a saját adottságai alapján megvannak azok a színei, árnyalatai, melyek a legtöbbet hozzák ki a külsőből, és a 99% esetben ezek a színek a lelkünknek is jólesők. Johannes Itten művészpedagógus elmélete alapján a szemünk, hajunk színe, és a bőrünk árnyalatából állapítható meg ez a színegyüttes.

Nem szubjektív az eredmény?

Nem! Külső szemnek nehéz megállapítani, ezért a színtanácsadók alapból rendelkeznek jó színérzékkel, de folyamatosan fejlesztik is színlátásukat. Mindennek ellenére, mivel emberből vagyunk, előfordulhat, hogy mellélövünk, de erre van az ÚJRAKENDŐZÉS GARANCIÁNK. Ha bizonytalan vagy, valamiért azt érzed, hogy nem tudsz azonosulni a színeiddel, akkor díjmentesen újrakendőzünk.

Mi van, ha nem tetszik nekem az eredmény?

Élhetsz az újrakendőzés garanciájával, hátha mi tévedtünk.

Mivel készüljek?

Fontos: érkezz smink, krém és parfüm nélkül. Ha van, hozd el sminkkészleted. Amennyiben festett a hajad, kérlek hozz magaddal egy fejre való fehér vagy natúr színű törölközőt/kendőt.

Mi van, ha közbejön valami, és nem tudok részt venni?

Legalább 3 nappal korábban kérünk mondd le a részvételed az elérhetőségeink bármelyikén. Ha váratlan esemény miatt később tudsz szólni, megértjük, a pénzed nem vesztődik el, várunk egy következő alkalomra.

Bizonytalan vagy?

+3620 257 5085

stilusmuhely@kretterbea.hu

6L6C8347 kicsi
A STÍLUSMŰHELY zárt facebook csoport neked szól, ha nőként megtapasztaltál már mélységeket és magasságokat, éhezel arra, hogy minél jobban megsimerd önmagad. Felismerted, hogy valami nem stimmel, keresed a megoldást, hajlandó vagy új célokat kitűzni és ezekért lépéseket is tenni. 
Nem vágysz másra, mint egy kis énidőre, hogy lelassulj, felfrissülj, felzárkózz az aktuális életszakaszodhoz úgy fejben, mint  külsőre, a személyes stílusodban. A cél az, hogy belsőd egyensúlya által megtaláld egyedi stílusod, hogy azt ami belül van megfelelően közvetítsd kifele, a környezetednek. Ezáltal sikeresebb leszel magánéletben és karrierben egyaránt. 
Végigkísérünk téged a belső és külső magabiztossághoz vezető úton, szakmai alátámasztással, a stíluskommunikáció eszközeivel.