fbpx

Színelemzés

 Önazonos színeim 

 az öltözködésben  

 SZÍNELEMZÉS BAJÁN 

1

Ha utálod a ruháidat? Nyűg a vásárlás? Úgy érzed semmi nem áll jól? Ha nem találod önmagad, ha nem tudod, hogy jó úton haladsz-e, ha eleged van a külső megjelenéseddel kapcsolatos bizonytalanságból, akkor ez a workshop neked szól.

Kretter Bea ruhatervező és stíluskommunikátor

Egy olyan elméletről, aminek alkalmazásával ragyogóbbnak, könnyedebbnek és magabiztosabbnak fogod érezni magad.

A legtöbb nő ilyenkor csak még több ruhát, táskát és cipőt vásárol, egyre többet költ a szépségszalonokban, próbál eredményt találni a félmegoldásokban, de ez csak pillanatnyi boldogságot ad.

De végig gondoltad, hogy mi a problémának a gyökere? Az, hogy sehol nem tanítanak meg igazán önazonosnak lenni kívül-belül, – nem csoda, hogy a különböző felületes megoldások nem hoznak rá eredményt.
A végeredmény pedig az, hogy elvesztegeted a pénzt, az időt, és tovább tűröd a bizonytalanságot, a káosz uralta ruhatáradat, a félresikerült hajszíneket és frizurákat.

Hogyan találtam meg én az önazonos öltözködés kulcsát?

Mindeddig nem ismertem önmagam, a személyes stílusomat, a hozzám illő ruhákat, színeket, fazonokat. Nem magamnak öltöztem, hanem mindig valaki másnak.
 
Fogalmam sem volt, hogyan sminkeljem magam, milyen színű haj áll jól nekem. Nem tudtam összerakni a saját önazonos külsőmet, amivel a megfelelő üzenetet közvetítem a környezetemnek. Ebből gyakran adódtak problémáim. Szükségem volt egy mankóra, egy útmutatásra, amit meg is kaptam egy szín-, és stíluselemzés során.
 
Most már tudatosan vásárolok, ezzel pénzt és időt spórolok, több időm van magammal és a családommal foglalkozni.
L6C8959 1

Több, mint 100 nőnek mutattuk meg eddig a saját szín-, és stíluskarakterét. Azóta – a visszajelzések alapján-, munkában és magánéletben is sikeresebbek, stíluskommunikációjuk önazonosabb.

Megdöbbentő volt látni , ahogy egy-egy szín életre kelt vagy éppen lehúz. Minden nőnek részt kellene vennie egy ilyen elemzésen.

Zsanett

Minden apró részletet meglátott, majd mindent egy egésszé összegyúrva érthetően, azonnal használhatóan kaptam tőle kézhez amire szükségem volt. Tudása és az emberekhez való hozzáállása elvarázsolt.

Laura

Kaptam egy színpalettát, amivel járom a ruhaboltokat, és olyan színeket veszek le a polcról, amikre eddig gondolni se mertem. És kiderúl, hogy jó. Teljesen új perspektívák nyílnak meg előttem. Nagyon jó buli!

Anikó

Itt megerősítést, bátorítást kaptam színek terén is és a hajam színe és formája terén is. Azóta több megjegyzést is kaptam, hogy mennyivel jobb így a hajam!

Linda
L6C8959 1

MOST RAJTAD A SOR! EZ EGY BEFEKTETÉS ÖNMAGADBA!

Mi mindent sajátítasz el a workshop végére?
 • 120 színes kendő segítségével megismered a saját színpalettád
 • kapsz egy színkártyát, melynek segítségével könnyedén tudsz ruhát vásárolni, frizurát készíttetni, sminkelni
 • és rúzsszíneket is ajánlok neked
Mindehhez részletes és érthető segítséget kapsz.
 • megtanulod a reggeli 3 perces sminkelést, megismered a sminkszíneidet
 • az ideális hajszínt és frizurát
 • a számodra tökéletes szemüvegkeretet

 

Mit kapsz még?

személyreszabott stílustanácsok önbizalomdopping

segítség a külső-belső harmónia megtaláláshoz

szin
szin 3

Neked való a színelemzés, ha:

 • A szekrényedben lévő ruhákat már nem érzed magadénak, sőt lehet, hogy egyenes utálod őket
 • Vállalkozóként szeretnéd növelni az önazonos hitelességed
 • Új munkahely, vagy karrierváltás esetén szükséged van egy olyan új ruhatárra, ami segít elérni a céljaidat
 • Változtál, és szeretnéd, ha az új önmagadhoz igazodna külsőd és a ruháid is
 • Szeretnél fenntarthatóbb lenni, eleged van az implulzusból vásárolt ruhákból, amik nem is illenek hozzád
 • Szeretnél stílust váltani, és tudatosabban öltözni
kartya
AJÁNDÉK#1

MAGAZIN ÉS SZÍNKÁRTYA

Az elemzést követően egy színtípus magazinnal és egy színkártyával is gazdagabb leszel. A magazin segíteni fog téged abban, hogy jobban magadévá tedd a típusod sajátosságait. A kártya pedig a legnagyobb segítséged lesz vásárlásnál.

szin 5
AJÁNDÉK #2

MEGLEPETÉS

Munkafüzeted mellé ajándékot is kapsz. Igyekszünk olyan meglepetést tenni a csomagodba, ami helyi készítőnek, termelőnek a terméke.

pinterest
AJÁNDÉK #3

PINTEREST GYŰJTÉS

A tanácsadás után sem engedem el a kezed, készítek egy személyreszabott, a te stílusodat és személyiségedet tükröző inspirációs képgyűjteményt a legnépszerűbb minőségi képgyűjtő felületen.

 

SZÍNELEMZÉS 

 EGYÉNI 

színelemzés 29 900 Ft

online színtípus magazin 5000 Ft

ajándék design termék

Pinterest mappa gyűjtés

utánkövetés 3 alkalom*

 

*kereshetsz, ha pl. vásárlásnál, vagy ruhaválasztásnál elakadtál

34 900 Ft helyett

csak 29 900 Ft

 

PÁROS SZÍNELEMZÉS

 LEGNÉPSZERŰBB 

színelemzés 29 900 Ft

online színtípus magazin 5000 Ft

ajándék design termék

Pinterest mappa gyűjtés

utánkövetés 3 alkalom*

 

*kereshetsz, ha pl. vásárlásnál, vagy ruhaválasztásnál elakadtál

Szólj a barátnődnek, gyertek többen, így kedvezőbb:

34 900 Ft helyett

csak 25 900 Ft/fő

 

 

TELJES METAMORFÓZIS

 ALL-IN 

színelemzés 29 900 Ft

testalkatelemzés 29 900 Ft

stíluselemzés 29 900 Ft

munkafüzet 4 000 Ft

*stíluskönyv 20 000 Ft

Pinterest mappa gyűjtés

utánkövetés 3 alkalom

*fizikai könyv formájában

113 700 Ft helyett

csak 99 700 Ft

* RÉSZLETFIZETÉS!  Az ALL-IN csomagot módod van 2 részletben fizetni, ehhez válaszd vásárlásnál a csomag részletfizetéssel lehetőséget.

SZEMÉLYRESZABOTTSÁG GARANCIA
ÉLMÉNY GARANCIA
IRIGY SZEMEK GARANCIA
ÚJRAKENDŐZÉS GARANCIA
Gyakran ismételt kérdések

Maradtak még kérdéseid?

Mi a menete az egésznek?

A workshop 3 órás interintervallumú. Az első etapban egy bevezetőben megismered a színtanácsadás elméletét, megismered a történetét, egy átfogó tudást kapsz arról, hogy milyen színtípusok léteznek, és melyiknek, mik a jellegzetességei. Ezután sorban vizsgálunk meg titeket külön-külön, színkendők segítségével állapítjuk meg, mely színek állnak jól, és melyek nem. Az elemzéshez hozzá tartozik egy-egy személyes színtípus tanácsadás, és egy színkártya, amit hazavihetsz és mankóként használhatsz ruha, smink, ékszervásárlásnál, de ezt a tudást és kártyát akár az otthonod berendezéséhez is használhatod. A workshop utolsó etapja a sminktanácsadás, ahol megtanulod a hétköznapi sminkelés alapjait, megismered a tökéletes rúzst és alapozót, amit meg is tudsz azonnal vásárolni/rendelni magadnak.

Nem hiszek ebben.

Ez az elmélet nem hit kérdése. Mindenkinek a saját adottságai alapján megvannak azok a színei, árnyalatai, melyek a legtöbbet hozzák ki a külsőből, és a 99% esetben ezek a színek a lelkünknek is jólesők. Johannes Itten művészpedagógus elmélete alapján a szemünk, hajunk színe, és a bőrünk árnyalatából állapítható meg ez a színegyüttes.

Nem szubjektív az eredmény?

Nem! Külső szemnek nehéz megállapítani, ezért a színtanácsadók alapból rendelkeznek jó színérzékkel, de folyamatosan fejlesztik is színlátásukat. Mindennek ellenére, mivel emberből vagyunk, előfordulhat, hogy mellélövünk, de erre van az ÚJRAKENDŐZÉS GARANCIÁNK. Ha bizonytalan vagy, valamiért azt érzed, hogy nem tudsz azonosulni a színeiddel, akkor díjmentesen újrakendőzünk.

Mi van, ha nem tetszik nekem az eredmény?

Élhetsz az újrakendőzés garanciájával, hátha mi tévedtünk.

Mivel készüljek?

Fontos: érkezz smink, krém és parfüm nélkül. Ha van, hozd el sminkkészleted. Amennyiben festett a hajad, kérlek hozz magaddal egy fejre való fehér vagy natúr színű törölközőt/kendőt.

Mi van, ha közbejön valami, és nem tudok részt venni?

Legalább 3 nappal korábban kérünk mondd le a részvételed az elérhetőségeink bármelyikén. Ha váratlan esemény miatt később tudsz szólni, megértjük, a pénzed nem vesztődik el, várunk egy következő alkalomra.

Bizonytalan vagy?

+3620 257 5085

stilusmuhely@kretterbea.hu

[instagram-feed]