Testalkatelemzés

ONLINE ÉS OFFLINE

 TESTALKATELEMZÉS 

Ha te is nehezen találsz a testalkatodnak megfelelő ruhát, ha te is évek óta küzdesz a konfekcióruhákkal, ha eleged van az árcédulás tévedésekből, a külsőddel kapcsolatos bizonytalanságból, akkor ez a felhívás neked szól.

Kretter Bea ruhatervező és stíluskommunikátor

6L6C2283 retusalt

Mi történik, ha nem jössz most el? A legtöbben ilyenkor csak tovább próbálkoznak ruhavásárlással, rengeteg ruha áll már a szekrénybe kihasználatlanul, mert egyszerűen nem kényelmes, túl rövid, túl hosszú, itt-ott szűk, vagy túl bő. Ők megalkusznak a félmegoldással, áltatják magukat azzal, hogy jó lesz ez így, ennél jobb úgy sem lehet. Szomorú, igaz?

De végig gondoltad már, mi ennek a problémának a valódi gyökere?
Az, hogy nem ismered a tested szépségét, ebből kifolyólag nem vagy hálás neki azért, hogy nap-mint-nap végzi a dolgát és kiszolgál téged, nem tudod, hogyan öltöztesd úgy, hogy sikert hozzon neked. A végeredmény? Csak elvesztegeted a pénzt, az időt, és tovább tűröd a bizonytalanságot.

Hogyan találtam meg én a magabiztosságom és nőiességem kulcsát?
Korábban biztonsági játékos voltam, fekete és szürke zsákruhákat viseltem, azt gondoltam magamról, hogy elhízott vagyok, slampos, és ösztönösen, impulzusból vásároltam, aminek 80%-a csak egyszer volt rajtam, mert nem éreztem jól magam benne. Teljesen érthetetlen, hogy miért nem kezdtem el előbb foglalkozni a külsőmmel. Ma ki tudom élni kreativitásom, és vászonként tudom kezelni a testem, az öltözködés egy játék, és nőiességem egy teljesen új értelmet nyert, ezáltal a férjem sokkal többet dícsér, és nem győzöm bezsebelni a bókokat a barátaimtól, ismerőseimtől.

Ismerd meg az alkatod, és vértezd fel magad önbizalommal !

  Végre olyan életed lehet, amiben: 

1. segítséget kapsz ahhoz, hogy elfogadd az adottságaidat

2. megtanulod kiemelni a legelőnyösebb részleteket

3. lesz önbizalmad változtatni, komfortosan fogod érezni magad

4. észreveszik a változást, és megdícsérnek a körülötted lévők 

5. bátrabb leszel felvenni olyan ruhákat, amiket eddig nem mertél, és ez a személyiségedet méltón fogja tükrözni

6. a „csak nehogy összefussak valakivel” helyett azt fogod érezni, hogy „szuperül érzem magam, most bárkivel szívesen találkozok, brillírozni fogok”

7. a gardróbod lesz érted, nem te a gardróbért

8. bármit spontán kiveszel a szekrényből, abban jól érzed majd magad, igen, még az otthoni szettek is

6L6C1965 retussal
A sztori, amiért érdemes engem választani

Miért én?

Stíluskommunikátorként azt vallom, hogy a viselt ruhánk a lelkünkben végződik, hogy a személyes stílusunk tudatos felépítése kívülről-befele is tud gyógyítani. De ez nem mindig volt így.
 
Képzőművészeti iskolába jártam, nem voltam sikeres a festészetben, nem találtam meg a harmónikus színeket, amit elvártak volna a tanáraim, úgyhogy bemeséltem magamnak, hogy nincs érzékem a színekhez, ezért maradtam a biztonságos zónában az festészet és az öltözködés terén is: feketébe, szürkékbe burkolóztam. Valahányszor valakivel találkozóm volt, mindig az ő ízléséhez próbáltam igazítani az enyémet is, igen sokáig nem tudtam megfogalmazni, hogy ki vagyok én.
 
Aztán anya lettem, elkezdett foglalkoztatni a 21. századi nőiesség témája, egy intenzív önismereti utazáson indultam el. Ez azt is eredményezte, hogy kezdett kirazjolódni a saját, egyéni, személyes, individuális stílusom, ami – nem mellesleg-, telis-tele volt színekkel, mintákkal, izgalmakkal.
 
Megismertem a stílusesszenciámat azáltal, hogy megérkeztem önmagamhoz. Évek tapasztalatai alapján most az én életfeladatom segíteni ügyfeleimet abban, hogy stíluskommunikációjuk önazonos alkalmazásával könnyed és sikeres életük legyen munkában és magánéletben, ahogyan azt én is megtapasztaltam.

Előnyök

  • a gardróbod 100%-a hasznos tartalom lesz, ami téged támogat és emel
  • pénzt spórolsz, mert elkerülöd az impulzusvásárlásokat
  • időt spórolsz, mert tudni fogod konkrétan, mi áll jól, és nem bojongsz fölöslegesen az üzlet sorok között
  • ezt az energiát arra fordíthatod, hogy pihenj és töltődj
  • értékelni és szeretni fogod a ruháidat, és bennük magadat is
  • férjed/párod büszke lesz rád, büszkén jelenik meg veled bárhol
  • csak győzd bezsebelni a bókokat
6L6C2051 retusalt
0
év tapasztalat
0
elkészült ruhadarab
0
sikeres projekt
0
cikk a stílusról

Mit tanulsz meg a workshop végére?

MEGISMERED A TESTED MÉRATARÁNYAIT

Rákareshetsz a neten, hogy a „gyümölcskosár” melyik típusába tartozol, de egyik sem beszél arról, hogy mi van akkor, ha hosszú a lábad, ha rövid a lábad, mit érdemes felvenned, ha hosszú a kezed, vagy vastag a felkarod, vagy rövid a nyakad. Minden alkat egyedi, ilyen formán nincs két ugyanolyan testalkat, két ugyanolyan arányrendszer.

AZ ALKATOD TÖKÉLETES RUHADARABJAIT

Egy listád lesz azokról a fazonokról és ruhadarabokról a sáltól, a nadrágon át, a cipőig, amik kiemelnek, nőiessé és vonzóvá tesznek. Beszélünk a magasságodhoz és csontozatodhoz ideális mintákról, szabásokról, alapanyag típusokról, cipőkről, táskákról és egyéb kiegészítőkről.

glamour 1
ajandek 2
AJÁNDÉK#1

MUNKAFÜZET SZETT

Az elemzés után egy kézzel fogható, nyomtatott anyagot kapsz a ruhadarabokkal, melyeket az elemzés során átbeszélünk, mely testalkatra és arányokra is kiterjedő konkrét példákkal ellátott tudást ad a kezedbe.

szin 5
AJÁNDÉK #2

MEGLEPETÉS

Személyreszabott anyagod mellé egy ajándék ékszer-bizsut, vagy egyéb figyelmességet is kapsz. Egyelőre legyen meglepetés, hogy melyik tervezőnek az alkotását tesszük a csomagodba. Az biztos, hogy kedves kiegészítője lesz a hétköznapjaidnak.

pinterest
AJÁNDÉK #3

PINTEREST GYŰJTÉS

A tanácsadás után sem engedem el a kezed, készítek egy személyreszabott, a te stílusodat és személyiségedet tükröző inspirációs képgyűjteményt a legnépszerűbb minőségi képgyűjtő felületen.

HOGYAN ZAJLIK A TANÁCSADÁS?

ONLINE ELEMZÉS

Ezt a tanácsadást akkor ajánlom, ha távol vagy Bajától, és nincs kedved/időd ideutazni, de fontos kiemelnem, ugyanazt a minőséget kapod, mint az, aki személyesen tud itt lenni a műhelyben. Időpontegyeztetés után kérek tőled teljes alakos képeket (ehhez kapsz részletes útmutatót), majd a Zoom/Google Meet/Facebook messenger felületén (amelyik komfortosabb neked), képernyőkivetítéssel zajlik a tanácsadás, ALAP és LEGNÉPSZERŰBB csomag estén kb. 2-3 órában, ALL-IN csomag esetén kb. 4 órában.

Ha az ALL-IN csomagot választottad, postán érkezni fog hozzád, tanácsadást követően maximum 20 napon belül a személyreszabott, printelt stíluskönyv.

 

OFFLINE ELEMZÉS

Ha ezt a lehetőséget választod, akkor Bajára, a Zombor utca 1/3-ba kell érkezned, előre egyeztetett időpontra. A tanácsadás az ALAP és LEGNÉPSZERŰBB csomag esetén kb. 2-3 órát, míg az ALL-IN csomagnál kb. 4 órát vesz igénybe.

Az ALL-IN csomaghoz egy személyreszabott, kézzel fogható, printelt stíluskönyvet is kapsz, melyet a tanácsadást követő 20 napon belül küldök ki neked postán.

SZEMÉLYRESZABOTTSÁG GARANCIA
ÉLMÉNY GARANCIA
IRIGY SZEMEK GARANCIA
PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

VÁLASSZ CSOMAGOT!

 

TESTALKATELEMZÉS 

 ALAP 

testalkatelemzés 29 900 Ft

munkafüzet SZETT 8000 Ft

ajándék design termék

Pinterest mappa gyűjtés

utánkövetés 3 alkalom*

 

*kereshetsz, ha pl. vásárlásnál, vagy ruhaválasztásnál elakadtál

37 900 Ft helyett

csak 29 900 Ft

 

PÁROS TESTALKATELEMZÉS 

 LEGNÉPSZERŰBB 

testalkatelemzés 29 900 Ft

munkafüzet SZETT 8000 Ft

ajándék design termék

Pinterest mappa gyűjtés

utánkövetés 3 alkalom*

 

*kereshetsz, ha pl. vásárlásnál, vagy ruhaválasztásnál elakadtál

37 900 Ft/fő helyett

csak 25 900 Ft/fő

 

TELJES METAMORFÓZIS 

 ALL-IN 

testalkatelemzés 29 900 Ft

stíluselemzés 29 900 Ft

színelemzés 29 900 Ft

munkafüzet 4 000 Ft

*stíluskönyv 20 000 Ft

ajándék design termék

Pinterest mappa gyűjtés

utánkövetés 3 alkalom

*fizikai könyv formájában

113 700 Ft helyett

csak 99 700 Ft

*RÉSZLETFIZETÉS: a PRO csomag esetén módod van 2 részletben fizetni. Ezesetben kérlek válaszd vásárlásnál a csomag részletfizetéssel lehetőséget.