Dögös vagy hercegnős? Avagy a szexi és a romantikus öltözködési stílusjegyek

szexi romantikus 759x500 1

Milyen a stílusod? Elgondolkodtató és megosztó kérdés, ugye? Pedig óriási segítség az, ha ezzel tudatosan tisztában vagy. Nemcsak a vásárlásban segít, hanem ezáltal össze tudod úgy igazán tenni magad, és egyértelműen tudod kommunikálni kifele azt, hogy ki vagy te. Szavak nélkül. A cikkben: útmutató a stílusod felfedezéséhez. 

A SZEXI DIVATSZEMÉLYISÉG

A szexi divatszemélyiség, egy ízig-vérig nő. Árad belőle a magabiztosság és kisugárzása kicsit sem közönséges. Egy figyelemfelkeltő díva, igazi femme fatale. Ők is mindig a figyelem középpontjában állnak, de ezzel nincs problémájuk, mert határozott kemény nők, mondhatni a végzet asszonyai.

Ruhái elegánsak, de van bennük némi drámai vadság. Nagyon nehéz dolguk van, hiszen, ha túl sok bőrfelületet mutatnak, könnyen közönségessé válhatnak. Fő szempontjuk a sejtelmesség érzetének fenntartása az öltözködésükben.

Színeik többnyire sötétek, drámaiak és sejtelmesek. Esetükben egy jól szabott ruha a színtípusnak megfelelő árnyalatban egy tökéletes megoldás lehet. Vigyázni kell azonban a különféle állatmintákkal, mert könnyen átcsúszhatunk a szexistől egy másik jelző felé.

Az alábbiakban adunk pár tanácsot, ha úgy érzed, felszínre kíván törni a szexis éned és semmiképp sem szeretnél a közönséges irányba húzni.

  • mutasd meg alakod, de csak ízlésesen. Az elasztikus ruhák helyett, amik rád tapadnak, inkább vásárolj jól szabott darabokat, melyek követik a tested vonalait.
  • ha úgy érzed, szexi stílusod keveredik a drámaival, használhatsz párducmintát, bőrt vagy vadító vöröset, de nagyon ügyelj arra, hogyan kombinálod és mekkora léptékben használod ezeket s persze egy öltözeten, ha lehet, csak egyet alkalmazz.
  • bátran hangsúlyozhatod testi adottságaid, de mindig csak egyet!
  • mindig legyél sejtelmes! Ez a szexi nő ruhatárjának fő szabálya, ez adja meg a kívánt hatást, ha nem így cselekszel, közönséges hatást fogsz kelteni.

Ha szexi divatszemélyiség vagy, elég nehéz a dolgod, hogy ne ess bele pár bakiba, de ha a fent említetteket figyelembe veszed, akkor nem lesz gond, sőt. Egy igazán dögös és különleges nő leszel, akinél, ha belép valahova, megáll egy pillanatra a levegő.

A ROMANTIKUS DIVATSZEMÉLYISÉG

Hullámos fürtök, finom mozdulatok, lágy ruhák, harmónia. Valahogy ezek a szavak ugranak be először az embereknek, ha a romantikus divatszemélyiségről van szó. Az ilyen karakterek nagyon kifinomultak, olyanok, mintha 21. századi disney hercegnők lennének.

Sziluettjeik nagyön könnyűek, lágyak, gyakran viselnek lágy esésű textíliákat (tüll, selyem), amit szeretnek csipkével párosítani. Szeretik emellett a fodros, kissé kislányos ruhákat, mégis kifinomult és nőies a megjelenésük.

Színeik világosak és pasztellesek és nem kontrasztosak. Ruhásszekrényükben nem találunk harsány színeket, de nem is hiányoznak belőle. A különféle fátyolos, púderes árnyalatok tökéletesen illenek a hercegnő image-be. Bizonyos finom minták vagy a virágminták kifejezetten jól beilleszthetőek a ruhatárukba. Ha ehhez a stílushoz illő textileket keresnél bátran böngészd ezt az oldalt– csodás virágos és másfajta modern hercegnőkhöz méltó anyagokat árulnak.

Ha romantikus vagy, akkor az alábbi tanácsokat kell személyre szabnod és elsajátítanod, hogy kifinomult hölgy legyél, ne pedig kislányos.

  • mivel személyiséged és stílusod világos színeket használ, így fordíts figyelmet arra, hogy olyan árnyalatokat válassz, melyek nem sápasztanak
  • nyugodtan viselj csipkést, fodrost, de megfelelő mértékben vagy valami komolyabb hangulatú darabbal, ékszerrel egészítsd ki, hogy ne legyen túl kislányos a megjelenésed
  • lágy szettjeid felfrissítheted egy vagány statement ékszerrel, szintén a kislányos megjelenés elkerülésének érdekében
  • a lágy hatású minták kifejezetten mutatósak lehetnek szettjeidben

Ha megfogadod az alábbi stílus tippeket, akkor egy igazán nőies, kifinomult megjelenést mondhatsz magadénak, amivel leveszel a lábáról mindenkit a környezetedben.

Ha tetszett a cikk, olvasd el ezeket is:

Related Posts

Leave a Reply