0
You have 0 items in your cart
személyreszabott gardróbtervezés
6L6C1965 retussal
Önismeretből fakadó stílus könnyedén
Stíluskommunikátorként azt vallom, hogy a ruháink a lelkünkben végződnek, hogy személyes stílusunk tudatos felépítése kívülről-befele is tud gyógyítani. Az én életfeladatom segíteni téged abban, hogy stílusod önazonos alkalmazásával könnyed és sikeres legyél munkában és magánéletben.
 
Kretter Bea stíluskommunikátor és ruhatervező


30 p konzultacio

Rólam

Intelligens stílus, ambíciózus nőknek

2005 óta foglalkozom divattal és ruhatervezéssel. 2017-ben a Glamour jelölt az év divattervezője címre. Előtte felvételt nyertem a TV2 Divatkreátor című tehetségkutató műsorába. Terveztem ruhát Görög Zitának, Falusi Mariannak, Orosz Barbarának és Trokán Nórának.
Három évig társszervezője voltam a ReMese tehetséggondozó csereprogramnak, ennek keretén belül gyerekruhákat alkottam, és bemutatókat szerveztem Budapest neves rendezvényein.
 
Stíluskommunikátorként énidőt adok neked, mely során megkeressük az össszhangot a személyiséged és a ruhatárad között, hogy a megfelelő benyomást és hatást váltsd ki a környezetedből.  Milyen eszközökkel?
 

MIBEN TUDOK SEGÍTENI?

Stílustanácsadás

Személyreszabott segítség stílusod felfedezéséhez

Workshopok

Önértelmezési, stílus és kreatív foglalkozások

Ruha(tár)tervezés

Egyedi ruhatervezés és kivitelezés a bajai műhelyben

Videós tréningek

Önismereti, stílus, énidős fejlesztő online tréningek

Beango

Kisszériás gyártású női ruhamárka készletről

Blogmagazin

Női online magazin - írások önismeret és stílus témákban
L6C1009
A STÍLUSMŰHELY zárt facebook csoport neked szól, ha nőként megtapasztaltál már mélységeket és magasságokat, éhezel arra, hogy minél jobban megsimerd önmagad. Felismerted, hogy valami nem stimmel, keresed a megoldást, hajlandó vagy új célokat kitűzni és ezekért lépéseket is tenni. 
Nem vágysz másra, mint egy kis énidőre, hogy lelassulj, felfrissülj, felzárkózz az aktuális életszakaszodhoz úgy fejben, mint  külsőre, a személyes stílusodban. A cél az, hogy belsőd egyensúlya által megtaláld egyedi stílusod, hogy azt ami belül van megfelelően közvetítsd kifele, a környezetednek. Ezáltal sikeresebb leszel magánéletben és karrierben egyaránt. 
Végigkísérünk téged a belső és külső magabiztossághoz vezető úton, szakmai alátámasztással, a stíluskommunikáció eszközeivel.
Interjú

Erdélyből a divatporondra

Ti mondtátok

 • Bea egy vízálló, modern anyagból készült kabátot tervezett nekem. Alakomhoz igazította a fazont, így készítette el ezt az egyedi fantasztikus darabot. Divat, design, funkció jól működik együtt, jól érzem magam benne, én vagyok. Köszönöm szépen a kiváló művészi munkát. Boldogan fogom viselni.

  portre mara
  Varga Mara
  egyéni megrendelő
 • Beát tiszta szívből ajánlom a személyisége, a kreativitása és a tehetsége miatt. Ha bedobok neki egy ötletet, olyan kérdéseket tesz fel, ami bennem addig fel sem merült. Ezekkel a kérdésekkel lesz kényelmes és igazán személyre szabott a ruha. Emberként és szakemberként is vakon bízom benne.

  portre laura
  Beck Laura
  grafomentor
 • Itt kiszakadhatok a hétköznapokból. Mindig tanultam valamit: stílusról, magabiztosságról, színekről, önbizalomról… Köszönöm, hogy a nőkkel a nőkért vagytok!

  portre linda
  Hirthné Füredi Linda
  Stíluselemzés ügyfél
 • Azért szeretek hozzátok járni, mert kiszakadhatok a hétköznapokból. Megtanulok újra nő lenni és nem „csak” anya. Sokat tanulok magamról. Hálás vagyok azért, hogy vagytok!

  portre zsuzsa
  Gardalitsné D. Zsuzsa
  stíluselemzés ügyfél
 • Azért szeretek a Műhelybe járni, és követni a posztokat, mert megerősítetek önmagamban, segítetek hogy szeressem saját magam. Inspiráltok, hogy jobb ember legyek.

  portre ivett
  Horváth Ivett
  könyvelő

Beszélgetnél?

Blogmagazin

INSPIRÁLÓ OLVASNIVALÓ

Vásárláskor ruhát keresel, vagy valami egészen mást?

Ne egy ruhát keress magadnak vásárláskor. Tudd, hogy ki vagy, milyen szeretnél lenni és ehhez az érzéshez válassz ruhát magadnak. Tovább olvasom

Árvay – 17 hektárnyi boldogság

Már aranylani kezdtek a nappalok és érezni lehetett az ősz lassan kúszó illatát, amikor látogatást tettünk az Árvay Családi Pincészetben. Tovább olvasom

Illatok az életemben

Az illatok emlékeket őriznek, hatással vannak ránk. Mit jelent a segítő illat, és hogyan készül a személyreszabott parfüm? Tovább olvasom