fbpx
0
You have 0 items in your cart
személyreszabott gardróbtervezés
kretterbealogo 1
vagyok
Stíluskommunikátorként azt vallom, hogy a viselt ruhánk a lelkünkben végződik, hogy a személyes stílusunk tudatos felépítése kívülről-befele is tud gyógyítani.
 
Az én életfeladatom segíteni téged abban, hogy stíluskommunikációd önazonos alkalmazásával könnyed és sikeres legyél munkában és magánéletben, ahogyan azt én is tapasztalom évek óta.
6L6C1965 retussal
0
év tapasztalat
0
elkészült ruhadarab
0
blogbejegyzés
0
sikeres projekt

Rólam

A ruhád a lelkedben végződik

2005 óta foglalkozom divattal és ruhatervezéssel. 2017-ben a Glamour jelölt az év divattervezője címre. Előtte felvételt nyertem a TV2 Divatkreátor című tehetségkutató műsorába. Terveztem ruhát Görög Zitának, Falusi Mariannak, Orosz Barbarának és Trokán Nórának.
Három évig társszervezője voltam a ReMese tehetséggondozó csereprogramnak, ennek keretén belül gyerekruhákat alkottam, és bemutatókat szerveztem Budapest neves rendezvényein.
Több, mint 10 éve kezdtem el blogolni divat és életstílus témában, míg végül megszületett online női blogmagazinunk: amuhelymagazin.hu, mely a stílust kedvelő, vidéki közösségeket hivatott összekapcsolni.
 
Stíluskommunikátorként énidőt adok neked, mely során megkeressük az össszhangot a személyiséged és a ruhatárad között, hogy a megfelelő benyomást és hatást váltsd ki a környezetedből.  Milyen eszközökkel?
 

Stíluskommunikáció

Útmutató a személyes stílusod felfedezéséhez

Workshopok

Önértelmezési, stílus és kreatív foglalkozások

Ruha(tár)tervezés

Okos ruhatár, ami kiszolgál és támogat téged

Videós tréningek

Önismereti, stílus, énidős fejlesztő online tréningek

Beango

Kisszériás gyártású női ruhamárka

amuhelymagazin.hu

Női online magazin - énkép, stílus, kreativitás
L6C1009
A STÍLUSMŰHELY zárt facebook csoport neked szól, ha nőként megtapasztaltál már mélységeket és magasságokat, éhezel arra, hogy minél jobban megsimerd önmagad. Felismerted, hogy valami nem stimmel, keresed a megoldást, hajlandó vagy új célokat kitűzni és ezekért lépéseket is tenni. 
Nem vágysz másra, mint egy kis énidőre, hogy lelassulj, felfrissülj, felzárkózz az aktuális életszakaszodhoz úgy fejben, mint  külsőre, a személyes stílusodban. A cél az, hogy belsőd egyensúlya által megtaláld egyedi stílusod, hogy azt ami belül van megfelelően közvetítsd kifele, a környezetednek. Ezáltal sikeresebb leszel magánéletben és karrierben egyaránt. 
Végigkísérünk téged a belső és külső magabiztossághoz vezető úton, szakmai alátámasztással, a stíluskommunikáció eszközeivel.
Interjú

Erdélyből a divatporondra

Ti mondtátok

 • Bea egy vízálló, modern anyagból készült kabátot tervezett nekem. Alakomhoz igazította a fazont, így készítette el ezt az egyedi fantasztikus darabot. Divat, design, funkció jól működik együtt, jól érzem magam benne, én vagyok. Köszönöm szépen a kiváló művészi munkát. Boldogan fogom viselni.

  portre mara
  Varga Mara
  egyéni megrendelő
 • Beát tiszta szívből ajánlom a személyisége, a kreativitása és a tehetsége miatt. Ha bedobok neki egy ötletet, olyan kérdéseket tesz fel, ami bennem addig fel sem merült. Ezekkel a kérdésekkel lesz kényelmes és igazán személyre szabott a ruha. Emberként és szakemberként is vakon bízom benne.

  portre laura
  Beck Laura
  grafomentor
 • Itt kiszakadhatok a hétköznapokból. Mindig tanultam valamit: stílusról, magabiztonságról, színekről, önbizalomról… Köszönöm, hogy a nőkkel a nőkért vagytok!

  portre linda
  Hirthné Füredi Linda
  Stíluselemzés ügyfél
 • Azért szeretek hozzátok járni, mert kiszakadhatok a hétköznapokból. Megtanulok újra nő lenni és nem “csak” anya. Sokat tanulok magamról. Hálás vagyok azért, hogy vagytok!

  portre zsuzsa
  Gardalitsné D. Zsuzsa
  stíluselemzés ügyfél
 • Azért szeretek a Műhelybe járni, és követni a posztokat, mert megerősítetek önmagamban, segítetek hogy szeressem saját magam. Inspiráltok, hogy jobb ember legyek.

  portre ivett
  Horváth Ivett
  könyvelő

Beszélgetnél?

A Műhely Magazin

INSPIRÁLÓ OLVASNIVALÓ

MILYEN A TESTALKATOD? – ILYEN BLÉZERT VÁLASSZ!

Az irodai környezet, a vállalkozói élet, és úgy egyáltalán a nő egyik legfontosabb alapdarabja egy jól szabott, csinos blézer, ami nem csak színében, Tovább olvasom

TE MELYIK STÍLUSKARAKTER VAGY? – ÍGY ÖLTÖZZ ÖNAZONOSAN

Tudtad, hogy az alapján, milyen a személyiséged, milyen színeket, textileket, mintákat és stílusokat kedvelsz, besorolható vagy stíluskarakterekbe? Az alábbi tulajdonságok alapján határozzuk meg Tovább olvasom

TÁMOGATÓ RUHATÁR – EGY RENDSZER, AMITŐL ÚJJÁSZÜLETSZ

A ruhatár tartalma egy óriási halmaz ruha, felgyűlt készlet, mégsincs mit felvenni. Használhatatlan, kb. a 30%-át viseled, biztonsági játékosként rendszerint a feketéket és Tovább olvasom
[instagram-feed]